Vila Milord

Splitska aleja 19, Palić

Vila Milord

Adresa:

Splitska aleja 19

24413 Palić

Telefon:

024/ 602-800

024/ 602-900

024/ 602-990

Pošaljite upit:


Vila Milord je ekskluzivni objekat za odmor koji se nalazi u samom centru turističkog kompleksa Palić koji okružuje prelepo istoimeno jezero.vilamilord05

Vila se nalazi u glavnoj aleji, na samom prilazu Palićkom jezeru i okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim rastinjem koji dostiže svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima.
Ponudu Vile Milord pored noćenja sa doručkom krasi i savremeno opremljeni relax -centar sa sadržajem: zatvoreni bazen BaduJet mlaznicom koja pored prodorne masaže omogućava plivanje u mestu, hidromasažna kada sa vrućom vodom , sauna sa infracrvenim grejačima i prostorijom za masažu. U letnjem period za potpuni užitak gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen.
U sklopu objekta se još nalaze i tv sala ili sala za zabavu, seminar sala kapaciteta do 30 osoba i lux sala za sastanke za 10 osoba.

U mogućnosti smo da organizujemo razne prijeme, manje seminare dok smo cele godine otvoreni za sve goste koji žele da svoj odmor provedu u prelepom ambijentu Vile Milord.

Generalno

Kablovska televizija, klima uređajem, telefonom sa direktnim izlazom, mini bar frižiderom, sefom, wifi interetnet konekcijom

Dodatni sadržaj

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen sa BaduJet mlaznicom, hidromasažna kada, masaža, sauna sa infracrvenim grejačima,tv sala ili sala za zabavu, seminar sala kapaciteta do 30 osoba.

Internet

Wireless internet u sobama i terasi

Doručak

Doručak se služi od 08:00 do 10:00 časova

Parking

Gosti koji dolaze sopstvenim vozilom parking je obezbeđen

Check-In

13:00 – 21:00 casova

Check-Out

do 12:00 casova

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Placanje karticama

Postoji mogućnost plaćanja karticama;
Postoji mogucnost plaćanja virmanski;
Postoji mogućnost izdavanja gotovinskog računa

Dopašće Vam se i...

Vila Stars

Vila Elizabet

Apartman Kiš

Hotel Jezero

stats for wordpress

© Copyright 2016 by Palic Info-PalicInfo.com - Made With In Palić

error: Content is protected !!